Üdvözöllek a honlapon!

Leitmann Zsolt vagyok. 1987-ben születtem Szolnokon. Kiskoromtól kezdve kedvelem a fotózást, de komolyan 2006-ban kezdtem el a szakmával foglalkozni. Az én korosztályom már a digitális technikába csöppent bele, így én sem vagyok kivétel. A fotózást egy kompakt fényképezővel kezdtem, de hamar kinőttem, ezután egy belépőszintű tükörreflexes géppel folytattam a tanulást. Fotóztam iskolai rendezvényeken, bulikban partifotósként, illetve portrékat készítettem.

Majd jött egy lehetőség, hogy egy fotózással foglalkozó cégnél dolgozhassak. Ekkor váltottam fényképezőgépet is, ami egy fél-profi tükörreflexes gép volt. 2,5 évet dolgoztam a cégnél, mely idő alatt elsajátíthattam a fotográfia számos területét, beletanultam a régészeti fotódokumentációba, a portfólió készítésbe, a tárgyfotózásba, a tablófotózásba és a rendezvényfotózásba egyaránt.

Még ugyanekkor, szakmai fejlődés céljából elvégeztem egy fotós iskolát is, melynek köszönhetően alkalmazott fotográfus végzettséget szereztem. Ez idő alatt a fényképezőgépet is sikerült lecserélnem egy profi full-frame-es gépre. Ezután szerettem volna a saját utamat járni és 2011 óta fotós vállalkozásom fejlesztésével vagyok elfoglalva. Legfőképpen az emberek fotografálása áll hozzám a legközelebb, legyen az egy élethelyzet, egy pillanat, vagy egy stúdióban kialakított körülmény.
 

Referenciák

Axiál, Euroszol, Contador Caffe, New York Étterem, PinkPlayboy, KerítésCentrum, Szolnok FM, Hungarofood, Boomerang Club, Club MOON
Hatás Reklámstúdió, KéK Körkép magazin, SunStation Szolárium, Széchenyi Szolárium